İZMİR / ALİAĞA - Çaltıdere İlkokulu

Mrt

Türk tarihinin en büyük zaferlerinden biri olan Çanakkale Zaferi' nin 109. yıl dönümü okulumuzda gururla kutlandı.

Şbt

Okul öncesi sınıfımız “Dört Unsurla Doğa Eğitimi” ( Nature Education With Four Elements) Adlı E Twinning projesine başlamıştır.

Şbt

Okul öncesi sınıfımız “Küçük Uzay Kaşifleri” (LITTLE SPACE EXPLORERS) Adlı E Twinning projesine başlamıştır.

Ock

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ OCAK AYI FAALİYETLERİ KAPSAMINDA YAZAR DEMET BOZKURT BİZİMLEYDİ.

Ekm

İzmir Eba ve e Twinning koordinatörlüğünde Avrupa kodlama haftasını Cumhuriyetimizin 100. Yılı teması ile kutlamaktayız.

Cumhuriyetimizin 100. yılı temalı etkinlikler ile kodlamanın önemi anlatılacak, yapılan etkinlikler ile farkındalık oluşturulacaktır.

Haz

Okul Öncesi Öğretmenimiz Nilay YELDOĞAN rehberliğinde yürütülen Çevre Dedektifleri isimli projeyi öğrencilerimiz başarıyla tamamlamıştır.  Proje sonunda öğrencilerimizde erken yaşta çevre bilincinin oluşması, fen ve teknoloji okuryazarlıklarının ve sanat yeterliliklerinin gelişmesi, farkli kültürleri tanıyarak, yabancı dil gelişimimlerine katkı sağlanmıştır.

Nis

Kulüp Öğretmenimiz Berrin YILDIRIM KARAHAN ve öğrencilerimizin ÇEDES projesi kapsamında deprem farkındalığı, yardımlaşma ve dayanışmanın önemi konusunda oluşturduğu kulüp panomuz.